Hva blir det neste for TRON (TRX)-prisen etter en korreksjon på 20 %?

2 mins
Oppdatert av Bary Rahma

I korte trekk

  • Tron (TRX) opplevde færre tradere de siste 7 dagene, noe som tyder på potensielt redusert volatilitet.
  • RSI 7-dagers falt og ligger nå på 60, i den nøytrale sonen, noe som indikerer konsolidering.
  • EMA-linjene dannet et dødskors 2. april, noe som indikerer en mulig nedadgående trend til tross for sterk støtte.

TRONs (TRX) kursdynamikk indikerer en bevegelse mot potensielt lavere volatilitet, noe som understrekes av redusert handelsaktivitet den siste uken.

Den relative styrkeindeksen (RSI) har justert seg til et nøytralt nivå på 60, noe som tyder på at TRX er på vei inn i en konsolideringsfase.

TRON går inn i en konsolideringsfase

7-dagers RSI for TRX har sunket fra en topp på 84,6 til 60,8. Dette er et sentralt mål for å måle om TRON er overkjøpt eller oversolgt. Det indikerer for øyeblikket et balansert markedssentiment og likevekt mellom kjøpere og selgere, noe som peker mot en potensiell konsolidering fremover.

Denne konsolideringsperioden, som er preget av stabile priser innenfor et smalt intervall, innebærer en balansert markedssentiment som sannsynligvis vil dominere de kommende dagene.

TRX relativ styrkeindeks
TRX relativ styrke-indeks. Kilde: Santiment: Santiment.

Etter flere måneder med økt aktivitet har TRX også opplevd en nedgang i antall tradere som eier kryptovalutaen, med en nedgang fra 7,52 millioner adresser 25. mars til 7,38 millioner 2. april. Denne endringen tyder på en utvikling mot mindre prisvolatilitet, noe som kan føre til en mer konsolidert markedsfase.

TRX-adresser etter eiertid.
TRX-adresser etter eiertid. Kilde: Santiment: Santiment.

TRX prisforutsigelse: Nok støtte?

TRX opplevde nylig et teknisk mønster kjent som et death cross 2. april, der et kortsiktig eksponentielt glidende gjennomsnitt (EMA) faller under et langsiktig EMA, ofte sett på som et bearish signal. Denne hendelsen fulgte etter en kurskorreksjon på 22,34 % etter det forrige dødskorset 5. mars.

Gitt dette scenariet kan TRX gå inn i en konsolideringsfase, spesielt med RSI posisjonert på 60. Skulle støttenivået på $ 0.1145 svikte, kan TRX falle mot $ 0.097, noe som markerer det laveste siden desember 2023.

Les mer: TRON (TRX) prisforutsigelse 2024/2025/2030

Prisdiagram for TRX
Prisdiagram for TRX. Kilde: TradingView: TradingView.

Omvendt kan bullish markedssentiment drive TRX mot å teste motstandsnivået på $ 0.14, og potensielt starte en oppadgående trend.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

tiago_BIC.png
Tiago Amaral
Tiago er en lidenskapelig opptatt av kode, data, krypto og skriving. Han er utdannet innen markedsføring og reklame og har en Disruptive Strategy-sertifisering fra Harvard Business School. Tiago elsker å søke og analysere blokkjededata for å oppdage spennende innsikt som ligger den skjulte dataen.
LES FULL BIOGRAFI