Kryptohvaler overførte $1,3 milliarder til Coinbase: Utløser bullish spekulasjoner

2 mins
Oppdatert av Stine Grønlie

I korte trekk

  • Kryptohvaler overfører 1,3 milliarder USDC til Coinbase.
  • Analytikere spekulerer i bullish fase for Bitcoin, Ethereum.
  • Kryptohvalenes transaksjoner antyder strategiske kjøpssignaler.

Kryptohvaler overførte nylig totalt 1,3 milliarder dollar i USD Coin (USDC) til den store utvekslingsplattformen Coinbase. Markedsanalytikere ser på disse overføringene som et potensielt gigantisk kjøpssignal.

Den massive tilstrømningen av midler skjedde i synkroniserte transaksjoner fra fem forskjellige adresser. Følgelig har utviklingen antent spekulasjoner om en forestående bullish fase for kryptovalutaer, spesielt Bitcoin og Ethereum.

Slik sendte kryptohvaler midler til Coinbase

Detaljene i transaksjonene avslører en koordinert innsats blant kryptohvalene. Overføringene var nesten samtidige, noe som tyder på at en enkelt enhet kan kontrollere de fem adressene.

Nærmere bestemt sendte adresse 0x45a 295,86 millioner USDC til Coinbase. Deretter overførte adressene 0x29d og 0x41d 350 millioner USDC hver. Videre bidro adressene 0xbdE og 0xeC9 med 150 millioner USDC hver, til sammen nesten 1,3 milliarder USDC.

Undersøkelser av disse kryptolommebokadressene tyder på at en enkelt enhet kan kontrollere disse lommebøkene. Dessuten følger alle de fem kryptolommebøkene et konsekvent mønster.

For eksempel mottok lommeboken 0xeC9 midler fra en annen lommebok, 0x747, før den sendte 150 millioner USDC til Coinbase. Interessant nok ble 0x747 selv etterfylt med USDC fra Coinbase rundt midten av mars da markedet nådde toppen.

Les mer om dette: Hvordan bruke Etherscan

Kryptolommebok 0x747s transaksjoner
Kryptolommebok 0x747s transaksjoner. Kilde: Etherscan Etherscan

Det sykliske overføringsmønsteret øker muligheten for at disse kryptohvalene tidligere hadde likvidert posisjoner på markedets topp og flyttet til selvforvaring av eiendelene sine i USDC. Deres retur til kryptobørsene kan være et tegn på at de tror at markedet har nådd en lokal bunn og nå forbereder seg på en ny opptur.

“USDC som flytter til børser er et gigantisk kjøpssignal, som ordtaket sier på internett-pengeskriveren går brr,” sa kryptohandler Blockchain Mane.

Konseptet med kryptohvaler som bruker store stablecoin-innskudd som et forvarsel om betydelige kjøpsordrer er veletablert i handelssamfunnet.

“Hvis dette virkelig er en hval som kjøper og til nåværende priser, så ja, det kan ha stor innvirkning på prisen på eiendelen de kjøper, som på det nivået nesten helt sikkert bare er Bitcoin og Ethereum,” sa Lark Davis.

Til tross for spenningen, anbefaler erfarne analytikere imidlertid forsiktighet. Brian Jung, en kryptohandler, foreslo at virkningen avhenger sterkt av hvordan og hvor kryptohvalene distribuerer midlene.

Jung spekulerte i at hvis kapitalen ble konsentrert på en enkelt, mindre altcoin, kunne det drastisk manipulere markedsprisen. Likevel, gitt potensialet for overeksponering, tviler han på at en kunnskapsrik investor vil ta en slik risiko.

Les mer om dette: En omfattende guide til å spore smarte penger i kryptomarkedet

For å komplisere spådommene ytterligere nevnte Davis at disse kryptohvalene kan velge limit-ordrer, som ikke umiddelbart kjøper eiendeler, men skaper en kjøpsmur. Disse kan styrke støtten til kryptovalutaer, stabilisere eller til og med øke prisene deres bærekraftig.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

Frame-2264-1.png
Harsh Notariya
Harsh Notariya er journalist hos BeInCrypto, som skriver om forskjellige emner, inkludert desentraliserte fysiske infrastrukturnettverk (DePIN), tokenisering, kryptodråper, desentralisert finans (DeFi), meme-mynter og altcoins. Før han begynte i BeInCrypto, var han samfunnskonsulent hos Totality Corp, som spesialiserer seg på metaverse og ikke-fungible tokens (NFT). I tillegg var Harsh en blockchain-innholdsforfatter og forsker ved Financial Funda, hvor han opprettet pedagogiske rapporter om...
LES FULL BIOGRAFI