Ethereum ETF-er kan tiltrekke seg 1 milliard dollar månedlig tilførsler, sier Krakens strateg

2 mins

I korte trekk

  • Thomas Perfumo fra Kraken sa at Ethereum ETF-er kunne tiltrekke seg opptil 1 milliard dollar i månedlige tilførsler.
  • Perfumo antydet at dette kunne presse ETH til nye høyder og benef den bredere kryptoindustrien.
  • Kraken-strategen fremmet at det kommende amerikanske valget vil forme fremtiden for krypto.

Ettersom markedet forventer US Securities and Exchange Commissions (SEC) endelige beslutning om et spot Ethereum børshandlet fond (ETF), tror eksperter at disse produktene vil tiltrekke seg nye investeringer og oppmerksomhet til bransjen.

12. juli fortalte Krakens strategisjef, Thomas Perfumo, til Bloomberg at Ethereum ETF-er vil heve markedet.

ETF-godkjenning kan presse Ethereum til nye høyder

Perfumo identifiserte Ethereum ETF-er som en viktig katalysator for kryptoindustrien i siste halvdel av dette året. De andre driverne inkluderer det kommende amerikanske valget, potensielle rentekutt og den globale adopsjonen av Bitcoin ETP-er.

Perfumo sa at godkjenningen av Ethereum ETF-produkter ville være et betydelig øyeblikk for bransjen. Han bemerket at ETFene ville bringe inn kapital og fornyet interesse, til fordel for hele markedet.

Han spådde at Ethereum ETF-er kunne se månedlige tilførsler fra 750 millioner dollar til 1 milliard dollar. Hvis disse tilstrømningene overgår forventningene, kan de presse ETHs pris til en ny all-time high mellom $4,000 og $5,000.

“Jeg tror markedet er priset i noe i retning av $ 750 millioner til $ 1 milliard av netto tilstrømning til Ethereum ETF-produkter hver måned, og så hvis vi prøver å matche det, skaper det positiv støtte for bransjen,” uttalte Perfumo.

Les mer: Ethereum ETF forklart: Hva det er og hvordan det fungerer

Perfumo reflekterte over Bitcoins tidligere all-time high, og bemerket at markedet manglet ekstrem volatilitet og en tilstrømning av nye brukere. Han sa at dette viste at toppmomentumet ikke var nådd, og at det var rom for vekst.

“Når jeg ser på den tidligere all-time high tilbake i mars for Bitcoin, er det det jeg kaller en rolig topp. Vi så ikke lignende nivåer av ekstrem volatilitet eller lignende nivåer av enestående volatilitet av registreringer på plattformen vår for å antyde at du virkelig hadde et toppmomentum av mennesker, titalls millioner, hundrevis av millioner mennesker som kom inn i bransjen for første gang, ” la han til.

I mellomtiden understreket Perfumo at det kommende amerikanske valget vil forme fremtiden for krypto de neste fire årene. Faktisk har krypto dukket opp som et stort politisk problem i den nåværende valgsyklusen. De to ledende kandidatene – tidligere president Donald Trump og president Joe Biden – har tatt i bruk ulike tilnærminger til sektoren, noe som har vakt sterke reaksjoner fra samfunnet.

Les mer: Hvordan investere i Ethereum ETF-er?

Perfumo understreket imidlertid at den lovgivende armen spiller en avgjørende rolle i den amerikanske kryptoindustrien fordi den utvikler regulatorisk klarhet, noe som hjelper veksten. Han bemerket at amerikanske lovgivere har vist støtte til krypto med sin tverrpolitiske støtte til store forskrifter som Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act (FIT21) og innsats for å velte den kontroversielle SECs Staff Accounting Bulletin 121 (SAB 121).

“Når det gjelder USA, spesielt, handler det egentlig om lovgivningsmessige tiltak og å utvikle klarhet for denne bransjen … den republikanske siden av ting ser ut til å være mer pro-krypto, mer progressiv i den forstand, “bemerket han.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

oluwapelumi-adejumo.png
Oluwapelumi Adejumo
Oluwapelumi mener Bitcoin og blokkjedeteknologi har potensial til å forandre verden til det bedre. Han er en ivrig leser og begynte å skrive om krypto i 2020.
LES FULL BIOGRAFI