Optimism (OP) ser nedgang i aktiviteten, men DeFi-sektoren trives

2 mins
Translated Abiodun Oladokun

I korte trekk

  • Optimisms brukeraktivitet har falt, med daglige transaksjoner som falt med 31 % og nettverksavgifter 71 %.
  • Nettverkets DeFi TVL økte med 15 % de siste syv dagene takket være det bredere markedsrallyet.
  • OP-tokenet møter motstand på $1,88 og støtte på $1,84, noe som indikerer en konsolideringsfase.

Det ledende Layer 2 (L2)-nettverket Optimism (OP) har vært vitne til en nedgang i brukeraktivitet de siste ukene. Det daglige antallet aktive adresser fortsetter å synke, noe som påvirker nettverksavgiftene og inntektene.

Imidlertid har det nåværende bredere markedsrallyet ført til en økning i den totale verdien av eiendeler låst (TVL) på tvers av desentralisert finans (DeFi) vertikal.

Brukeraktiviteten avtar på optimismen, men det er en hake

Artemis’ data har avslørt en jevn nedgang i brukernes etterspørsel etter Optimism de siste 30 dagene. I løpet av den perioden falt antallet unike adresser involvert i minst én transaksjon på nettverket daglig med 45 %.

På grunn av det lave antallet brukere på nettverket har også daglige transaksjoner falt. I følge Artemis’ data gikk dette ned med 31 % i løpet av gjennomgangsperioden.

Optimism Daily Active Addresses and Transactions. Source: Artemis
Optimism daglige aktive adresser og transaksjoner. Kilde: Artemis

Den reduserte brukeraktiviteten på Optimism og nedgangen på 6 % i OPs verdi den siste måneden har kulminert i et fall i nettverksavgifter og inntekter. For kontekst. 17. juli var Optimisms nettverksavgifter på totalt $61 600. Dette markerte et fall på 71 % fra $208 000 i totale nettverksavgifter for en måned siden.

Data på kjeden avslørte at nettverkets inntekter fra avgifter falt med 65 % i løpet av den aktuelle perioden.

Den nylige oppgangen i det generelle kryptomarkedet har imidlertid forhindret nedgangen i brukeraktivitet på Optimism fra å påvirke DeFi-økosystemet.

Med 766,55 millioner dollar på pressetidspunktet har nettverkets DeFi TVL steget med 15 % den siste uken og er for tiden på sitt høyeste nivå på over en måned.

Les mer: Optimisme vs. arbitrum: Ethereum Layer-2 Rollups sammenlignet

Optimism Total Value Locked. Source: Artemis
Optimisme Total verdi låst. Kilde: Artemis

OP-prisprediksjon: Token-handler innenfor et område

OPs pris har trendet innenfor et område de siste dagene. Dette kommer etter at den handlet innenfor en stigende kanal mellom 5. og 15.

Optimism Analysis. Source: TradingView
Optimisme analyse. Kilde: TradingView

Når en eiendel handles i et område etter handel innenfor en stigende kanal, er prisen ikke lenger i en klar oppadgående trend. I stedet beveger den seg sidelengs innenfor et definert område. Dette signaliserer en periode med konsolidering der kjøps- og salgspresset er balansert, og eiendelens pris svinger mellom støtte- og motstandsnivåer.

I OPs tilfelle ser det ut til å møte motstand på $1,88 og danner støtte ved $1,84. Hvis det bryter over motstanden, vil tokenet handle over $1,91.

Les mer: Hva er optimisme?

Optimism Price Analysis. Source: TradingView
Optimisme prisanalyse. Kilde: TradingView

Men hvis den faller under støtten, kan verdien stupe mot $1,60.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

untitled-1.png
Abiodun Oladokun
Abiodun Oladokun er en teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han spesialiserer seg på markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskjellige sektorer, inkludert desentralisert finans (DeFi), virkelige eiendeler (RWA), kunstig intelligens (AI), desentraliserte fysiske infrastrukturnettverk (DePIN), Layer 2s og meme-mynter. Tidligere gjennomførte han markedsanalyser og tekniske vurderinger av ulike altcoins hos AMBCrypto, ved hjelp av analyseplattformer på kjeden som Messari,...
LES FULL BIOGRAFI