Book of Meme (BOME): Best presterende kryptoen denne uken med 23 % oppgang

2 mins
Translated Abiodun Oladokun

I korte trekk

  • Book of Meme (BOME) har steget med 23 % de siste syv dagene, noe som har ført til økt aktivitet i futures-markedet.
  • Den åpne interessen i BOME-futures har steget til en månedlig høyde på $ 109,22 millioner, med en økning på 100 % den siste uken.
  • Med sin Aroon opp-linje på 92,86 % er den nåværende oppgangen sterk. Hvis oppgangen fortsetter, kan meme coinen handles til $0,011.

Meme coinen basert på Solana, Book of Meme (BOME), har steget med 23 % den siste uken, noe som gjør den til den best presterende kryptoen blant de 100 største kryptovalutaene etter markedsverdi i denne perioden.

Prisoppgangen den siste uken har også ført til en økning i aktiviteten i derivatmarkedet.

Book of Meme tradere satser på prisvekst

Book of Meme’s (BOME) futuresmarked har opplevd en økning i handelsaktivitet den siste uken på grunn av prisoppgangen. Markedet har opplevd en tilstrømning av tradere, som bevises av den økende åpne interessen.

En eiendels “futures åpne interesse” representerer det totale antallet aktive kontrakter som ikke har blitt avregnet. En økning i åpen interesse indikerer at flere tradere tar nye posisjoner.

I skrivende stund er meme coinens futures åpne interesse $ 109,22 millioner, en økning på over 100 % de siste syv dagene. Ifølge Coinglass har den nådd sitt høyeste punkt de siste 30 dagene.

Book of Meme Futures Open Interest
Book of Meme Futures Åpen Interesse. Kilde: Coinglass

Videre er traderne som åpner nye posisjoner i BOME futuresmarkedet hovedsakelig ute etter lange posisjoner. Denne trenden er tydelig fra meme coinens positive finansieringsrate på tvers av kryptovalutabørser. For øyeblikket er tokenets finansieringsrate 0,0029 %.

Les mer: Hvordan kjøpe Solana meme coins: En trinn-for-trinn guide

Book of Meme Funding Rate
Book of Meme Finansieringsrate. Kilde: Coinglass

Finansieringsrater i evige futureskontrakter hjelper med å holde en eiendels kontraktspris i tråd med dens spotpris. Positive finansieringsrater indikerer at flere tradere kjøper eiendelen, i forventning om en prisoppgang, i stedet for å selge den og forvente et fall.

BOME prisprognose: Meme coinen ser mot ytterligere oppgang

Som BeinCrypto observerte tidligere, krysset BOMEs pris over motstandslinjen i sin horisontale kanal under mandagens handelssesjon. Siden da har den opprettholdt en oppadgående trend og vokst med 6 %. I skrivende stund handles altcoinen til $ 0,010.

BOMEs Aroon Up-linje på 92,86 % bekrefter styrken i den nåværende oppadgående trenden. En eiendels Aroon-linje identifiserer dens pris trender og potensielle vendepunkter.

Når Aroon Up-linjen er nær 100, indikerer det at den oppadgående trenden er sterk og at den seneste toppen ble nådd relativt nylig.

Les mer: BOOK OF MEME (BOME) Prisprognose 2024/2025/2030

Book of Meme Analysis.
Book of Meme Analyse. Kilde: TradingView

Hvis den oppadgående trenden fortsetter, vil BOMEs pris klatre til en 30-dagers høyde på $ 0,011. Men hvis markedstrenden skifter og en nedadgående trend begynner, vil meme coinens pris falle til $ 0,006.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

untitled-1.png
Abiodun Oladokun
Abiodun Oladokun er en teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han spesialiserer seg på markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskjellige sektorer, inkludert desentralisert finans (DeFi), virkelige eiendeler (RWA), kunstig intelligens (AI), desentraliserte fysiske infrastrukturnettverk (DePIN), Layer 2s og meme-mynter. Tidligere gjennomførte han markedsanalyser og tekniske vurderinger av ulike altcoins hos AMBCrypto, ved hjelp av analyseplattformer på kjeden som Messari,...
LES FULL BIOGRAFI