Meme coin POPCAT kurs faller 16 % på 24 timer: Ute av topp 100-listen

2 mins
Translated Victor Olanrewaju

I korte trekk

  • Solana-basert meme coin POPCAT kurs står overfor et tosifret prisfall da den faller ut av topp 100-listen.
  • Nedgangen er knyttet til et bredere markedssalg på grunn av uendrede renter og en krise i Midtøsten.
  • Åpen interesse faller, stemningen blir bearish ettersom analyse viser at POPCAT-kursen kan synke til $ 0,51.

Meme coins var ikke unntatt, ettersom kryptomarkedet opplevde en utbredt nedgang de siste 24 timene. Imidlertid har Solana-baserte Popcat (POPCAT) vært mest påvirket av nedgangen.

I skrivende stund er POPCAT prisen $ 0,62. Denne verdien representerer en nedgang på 16,24 % i den nevnte perioden; men det er mer.

Popcat tar en midlertidig avskjed med den prestisjefylte listen

Et blikk på det bredere markedet viser at mange meme coin priser falt med tosifrede tall. Imidlertid er ikke prisfallet den eneste grunnen til at POPCAT er i søkelyset. Tokenet falt også ut av topp 100 i forhold til markedsverdi.

Ifølge CoinGecko var meme coinens markedsverdi, som tidligere nærmet seg $ 1 milliard, $ 601,65 millioner i skrivende stund. Som et resultat rangerer meme coinen som den 102. mest verdifulle kryptovalutaen.

Imidlertid kan POPCATs nedgang også knyttes til andre hendelser. Funn viser at beslutningen fra Federal Open Market Committee (FOMC) om å holde rentene uendret og økende spenninger i Midtøsten bidro til den bredere markedsrettingen.

Les mer: Hvordan kjøpe Solana meme coins: En trinn-for-trinn guide

POPCAT Open Interest
POPCAT Open Interest. Kilde: Santiment

Samtidig har POPCAT også sett en betydelig nedgang i Open Interest (OI), som vist ovenfor. Ifølge Santiment var OI nesten $ 70 millioner 27. juli. Men i skrivende stund har den falt til $ 44,92 millioner.

Open Interest måler verdien av kontrakter åpne i markedet. Når den øker, bringer investorer mer penger inn i markedet. Men en nedgang antyder økte posisjonslukninger.

Derfor antyder nedgangen at markedets interesse for meme coinen avtar. Hvis dette fortsetter, kan det forsterke prisnedgangen.

Denne stemningen er også i motsetning til den summende optimismen rundt POPCAT for noen dager siden. Den bullish stemningen på den tiden hjalp prisen til å rebounde.

Imidlertid viser on-chain data at det ikke lenger er tilfellet. I skrivende stund er Weighted Sentiment tilbake i det negative området.

POPCAT Weighted Sentiment.
POPCAT Weighted Sentiment. Kilde: Santiment

Denne metrikken bruker sosialt volum for å vurdere markedets oppfatning av en kryptovaluta. Dermed antyder denne nedgangen at negativ kommentar veier tyngre enn positive.

POPCAT prisprognose: Korreksjonen vil fortsette

På det daglige diagrammet fortsetter tokenet å oppleve en nedgang. Fra indikasjonen nedenfor, ser det ikke ut til at oksene er forberedt på å stoppe denne korreksjonen. Relative Strength Index (RSI) gir også troverdighet til denne biasen ettersom avlesningen har falt under den nøytrale linjen.

Enkelt forklart betyr det at RSI bruker hastigheten og størrelsen på prisendringer for å bestemme momentum. Når den avtar, betyr det at momentumet blir bearish. Imidlertid antyder en økning et bullish momentum.

Indikatoren oppdager også overkjøpte og oversolgte forhold. En vurdering over 70,00 indikerer en overkjøpt tilstand, mens en under 30,00 betyr at en kryptovaluta er oversolgt. I POPCATs tilfelle kan det avtagende momentumet forsterke nedtrenden.

Les mer: 11 topp Solana meme coins å følge i august 2024

POPCAT Daily Analysis
POPCAT Daily Analysis. Kilde: TradingView

Hvis dette vedvarer, kan det føre til at prisen faller under $ 0,60, som den sikter mot å falle til $ 0,51. Imidlertid bør tradere være på vakt, ettersom kjøpspress kan endre situasjonen. Også, hvis POPCAT blir oversolgt, kan en sprett forekomme. Hvis det er tilfellet, kan prisen returnere til $ 0,70.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

img_3173.jpg
Victor Olanrewaju
Victor Olanrewaju er en teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han overvåker aktivitetene til mellomstore og store investorer, kjent som kryptohvaler, for å oppdage investeringstrender på tvers av forskjellige kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, altcoins som Solana, XRP, Cardano og Toncoin, samt meme-mynter som Dogecoin, Shiba Inu og Pepe. I tillegg dekker han nye trender, inkludert Tap-to-Earn-spill, AI-tokens og virkelige eiendeler (RWA). Før han begynte i BeInCrypto, utførte...
LES FULL BIOGRAFI