ONDO og PENDLE leder an i RWA-segmentet under kryptovalutamarkedets oppgang

2 mins
Translated Lynn Wang

I korte trekk

  • ONDO og PENDLE leder gevinster i RWA-segmentet under kryptovalutamarkedets oppgang.
  • I løpet av de siste 24 timene har ONDO økt med 25,04 %, mens PENDLE har steget med 36,5 %.
  • Den nylige oppgangen sammenfaller med strategiske trekk fra BlackRock og Upbit knyttet til disse tokenene.

Etter et betydelig fall i går, har Bitcoin og det bredere kryptomarkedet endelig hentet seg bemerkelsesverdig inn.

Gjenopprettingen strekker seg til segmentet for tokenisering av eiendeler i den virkelige verden (RWA), med ONDO og PENDLE i spissen.

PENDLEs 36,5 % oppgang og Upbit-notering driver markedets interesse

Ifølge data fra CoinGecko er den samlede markedsverdien for kryptovalutaer relatert til RWA $5,76 milliarder i skrivende stund. Dette tallet representerer en økning på 0,8 % de siste 24 timene.

ONDO, den opprinnelige tokenen til Ondo Finance, har steget med 25,04 % de siste 24 timene og handles nå til $0,71. Imidlertid har ONDOs pris sett en lengre nedgang på 25 %, etter å ha blitt handlet til $0,95 1. august før den falt til $0,52 under gårsdagens markedsnedsmelting.

Les mer: Forklaring av tokens støttet av eiendeler i den virkelige verden (RWA)

ONDO Price Performance.
ONDO prisutvikling. Kilde: BeInCrypto

Det er verdt å merke seg at midt i markedsfallet, deponerte investeringsgiganten BlackRock over $8,1 millioner i USDC til Ondo Finances plattform.

Ondo Finance er en av de mest fremtredende aktørene i sektoren for tokeniserte RWA. I mars fikk de oppmerksomhet for å overføre $95 millioner til BlackRocks tokeniserte fond, BUIDL, for å legge til rette for øyeblikkelige oppgjør for Ondo Short-Term US Government Fund (OUSG), støttet av amerikanske statsobligasjoner.

Samtidig opplevde PENDLE, den opprinnelige tokenen til Pendle Finance, en betydelig oppgang, og økte med 36,5 % til $2,76. Imidlertid har PENDLEs pris sett en lengre nedgang på 30,6 %, fra $3,63 1. august til $1,85 5. august.

Den nylige prisoppgangen sammenfaller med en noteringsannonsering fra Upbit, en stor sentralisert kryptovalutabørs i Sør-Korea. Upbit har planlagt at handel med PENDLE starter 6. august, med handelspar i koreanske won (KRW) og Bitcoin (BTC).

“Innskudd/uttak starter innen 2 timer fra tidspunktet for kunngjøringen. Støtte for transaksjoner er planlagt å starte kl. 18:00 [KST] 6. august,” står det i kunngjøringen les.

Pendle Finance er en DeFi-plattform fokusert på å tokenisere avkastning på Ethereum. Den lar brukere handle tokens samtidig som de tjener avkastning ved å dele eiendeler inn i hovedtokens og avkastningstokens. Denne modellen har betydelig økt Pendles popularitet i DeFi-rommet, noe som har ført til at fremtredende bransjefolk, som medgrunnleggeren av BitMEX, Arthur Hayes, har kalt prosjektet “fremtiden for DeFi.”

Les mer: Hvordan investere i eiendeler i den virkelige verden (RWA) med krypto?

I tillegg til ONDO og PENDLE opplever andre RWA-tematiske kryptovalutaer betydelige økninger midt i den bredere kryptomarkedets gjenoppretting. For eksempel har OM, en opprinnelig token av layer-1 (L1) blokkjede for tokeniserte RWAs Mantra, sett en oppgang på 10,4 % de siste 24 timene, og handles nå til $1,02.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

Lynn-Wang.png
Lynn Wang er en erfaren journalist hos BeInCrypto, som dekker et bredt spekter av emner, inkludert tokeniserte virkelige eiendeler (RWA), tokenisering, kunstig intelligens (AI), regulatorisk håndhevelse og investeringer i kryptoindustrien. Tidligere ledet hun et team av innholdsskapere og journalister for BeInCrypto Indonesia, med fokus på adopsjon av kryptovalutaer og blockchain-teknologi i regionen, samt regulatorisk utvikling. Før det, på Value Magazine, dekket hun makroøkonomiske trender...
LES FULL BIOGRAFI