RENDER-kursen faller 25 %, nøkkelindikator foreslår kjøp til tross for risiko

2 mins
Translated Abiodun Oladokun

I korte trekk

  • Selv om en viktig blokkjedeindikator tyder på at Render (RENDER) kan være undervurdert, er prisen fortsatt i fare for ytterligere nedgang.
  • Altcoinen har nylig stupt til et syv måneders lavpunkt, og tekniske indikatorer tyder på en fortsatt nedadgående trend.
  • Tradere bør være forsiktige ettersom den kortsiktige prognosen fortsatt er negativ.

Prisen på den ledende kunstig intelligens-baserte tokenen, Render (RENDER), har stupt 25 % i løpet av den siste uken.

Selv om en nøkkel on-chain-metrik antyder at dette kan være en god tid for å kjøpe altcoinen, er prisen fortsatt i fare for å falle ytterligere.

Kjøpere av Render bør være forsiktige

I skrivende stund handles RENDER til $4,62. Under mandagens markedsnedgang falt altcoinen til et syv måneders lavpunkt på $4,14.

Ifølge RENDERs markedsverdi til realisert verdi (MVRV) forhold, kan nå være en god tid å kjøpe altcoinen ettersom den for øyeblikket er undervurdert. De negative verdiene av dette forholdet, vurdert over forskjellige glidende gjennomsnitt, bekrefter dette. Ifølge Santiment er RENDERs 30-dagers og 90-dagers MVRV-forhold henholdsvis -9,47 og -25,79.

render mvrv ratio
Render markedsverdi til realisert verdi forhold. Kilde: Santiment

Denne metrikken måler forholdet mellom en eiendels nåværende pris og gjennomsnittsprisen som alle dens mynter eller tokens ble anskaffet for. Når verdien er positiv, er eiendelens markedsverdi høyere enn kostnadsgrunnlaget for de fleste investorer. Her er tokenet overvurdert, og mynteiere kan selge for profitt.

Derimot indikerer et MVRV-forhold under null at eiendelens markedsverdi er mindre enn gjennomsnittskjøpsprisen for alle dens omløpende tokens, noe som signaliserer at den er undervurdert.

Et negativt MVRV-forhold presenterer en god kjøpsmulighet, ettersom det betyr at eiendelen handles til en lavere pris. Dette lar tradere akkumulere den, i håp om å selge den til en høyere pris senere.

Pris under 20-dagers EMA og 50-dagers SMA, vil nedtrenden fortsette

Imidlertid antyder RENDERs prisbevegelse på et daglig diagram at nedtrenden kan fortsette på kort sikt. Ved sin nåværende pris handles RENDER under sin 20-dagers eksponentielle glidende gjennomsnitt (EMA (blå linje) og sin 50-dagers små glidende gjennomsnitt (SMA) (gul linje).

En eiendels 20-dagers EMA er et kortsiktig glidende gjennomsnitt som reagerer raskt på prisendringer. Det reflekterer gjennomsnittlig sluttkurs for en eiendel over de siste 20 dagene.

Den 50-dagers SMA, derimot, er et lengre glidende gjennomsnitt som reflekterer en eiendels gjennomsnittlige sluttkurs over de siste 50 dagene.

Når en eiendel handles under disse glidende gjennomsnittene, indikerer det at prisen har falt over både korte og mellomlange perioder. Denne bearish trenden ses av tradere som et signal for å selge eller unngå å kjøpe til eiendelen viser tegn til gjenoppretting over disse glidende gjennomsnittene.

Les mer: Hvordan kjøpe Render Token (RENDER) og alt du trenger å vite

render 20-day ema/50-day sma and rsi
Render prisanalyse. Kilde: Tradingview

I tillegg er RENDERs Relative Strength Index (RSI) i en nedtrend på 31,36 i skrivende stund. Denne indikatoren måler en eiendels oversolgte og overkjøpte markedsforhold. På 31,36 bekrefter RENDERs RSI en nedgang i kjøpsaktiviteten.

RENDER prisprognose: Token kan besøke 7-måneders lavpunkt igjen

Jo mer etterspørselen etter RENDER tørker inn, desto mer er den i fare for å bli devaluert. Når den mister gevinstene fra de siste 24 timene, vil altcoinen besøke sitt syv måneders lavpunkt på $4,14 og kan til og med falle under det til å handles til $3,41.

Les mer: Render Token (RENDER) Prisprognose 2024/2025/2030

render price prediction
Render prisanalyse. Kilde: Tradingview

Men hvis flere tradere begynner å “kjøpe dippen” og RENDER-akkumuleringen stabiliserer seg, kan prisen stige til $5,87.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

untitled-1.png
Abiodun Oladokun
Abiodun Oladokun er en teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han spesialiserer seg på markedsrapporter om kryptovalutaer fra forskjellige sektorer, inkludert desentralisert finans (DeFi), virkelige eiendeler (RWA), kunstig intelligens (AI), desentraliserte fysiske infrastrukturnettverk (DePIN), Layer 2s og meme-mynter. Tidligere gjennomførte han markedsanalyser og tekniske vurderinger av ulike altcoins hos AMBCrypto, ved hjelp av analyseplattformer på kjeden som Messari,...
LES FULL BIOGRAFI