Kryptoanalytiker Ansem avslører topp 10 meme coins for opptil 100X gevinst

2 mins
Translated Harsh Notariya

I korte trekk

  • Kryptoanalytiker Ansem avslører sine topp 10 meme coin-valg, spår høye avkastninger i et volatilt marked.
  • Fremste valg som Dogwifhat (WIF) og Mogcoin forventes å nå markedsverdier på $ 100 milliarder og $ 50 milliarder.
  • Til tross for lovende gevinster, mislykkes 97 % av meme coins raskt, advarer investorer om å nærme seg med forsiktighet.

Ettersom Bitcoin forsøker å komme seg, retter analytikere oppmerksomheten mot høyrisikosatsinger som meme coins. Derfor avslørte i dag den anerkjente kryptoanalytikeren Ansem sine topp 10 meme coin-valg.

Disse utvalgene fremhever potensielle høyavkastningsinvesteringer innenfor det volatile meme coin-markedet.

Hvilke meme coins kom med på Ansems overbevisningsliste

I spissen for listen hans er Dogwifhat (WIF), for øyeblikket den største meme coinen på Solana-blokkjeden. Den har en markedsverdi på omtrent $ 1,7 milliarder. Ansem spår en ambisiøs fremtid for WIF, med et mål om en markedsverdi på $ 100 milliarder.

Les mer: Dogwifhat (WIF) prisprognose 2024/2025/2030

Dogwifhat (WIF) prisutvikling
Dogwifhat (WIF) prisutvikling. Kilde: BeInCrypto

Etter WIF kommer Mogcoin (MOG), rangert som den 12. største meme coinen med en markedsverdi på rundt $ 460 millioner. Ansem ser også betydelig potensial her, og projiserer at den kan nå en verdi på $ 50 milliarder, noe som er en 100X økning.

Liknende, det tredje valget, Cat in a Dogs World (MEW), har en nåværende markedsverdi på $ 450 millioner. Ansem har også satt et mål for MEW på $ 50 milliarder.

Neste på listen, Gigachad (GIGA) har en markedsverdi på $ 195 millioner. Ansem tror den kan stige til $ 50 milliarder, noe som markerer en økning på over 250 ganger dens nåværende verdi. Videre har Michi (MICHI), med en markedsverdi på $ 85,5 millioner, et mål satt til $ 10 milliarder av Ansem.

På sjetteplass, Mother Iggy (MOTHER), initiert av den australske rapperen Iggy Azalea, står med en markedsverdi på $ 71 millioner. Ansems prognose antyder en potensiell stigning til $ 5 milliarder. Ifølge Ansem starter den syvende mynten, Smoking Chicken Fish (SCF), fra en mindre base på $ 44 millioner, men kan også klatre til en verdi på $ 5 milliarder.

Ansem har valgt å holde de tre siste myntene konfidensielle, med henvisning til deres status som mikrokapsler med høy mottakelighet for markedsrisikoer og volatilitet.

I tillegg spår Murad, en fremtredende skikkelse innen meme coin-fellesskapet, en fremtidig meme coin supercycle.

“Meme coin supercyclen er ikke en vill spådom. Det er rett og slett en datadrevet ekstrapolering av 2024. Studer tidligere sykluser + Momentum + Refleksivitet,” uttalte Murad .

Les mer: 7 hotte meme coins og altcoins som er populære i 2024

Til tross for potensialet for høye avkastninger, er meme coin-markedet fylt med risikoer. Merkbart, en overveldende 97 % av meme coins mislykkes kort tid etter lanseringen.

Alvin Kan, COO i Bitget Wallet, diskuterte meme coins’ volatile natur i et intervju med BeInCrypto.

“De fleste meme coin-utviklere slipper en token bare for å fange markedshypen i en kort periode—uker eller kanskje måneder. Når den første hypen er over og investorenes FOMO avtar, opphører nesten tokenens tilstedeværelse i det bredere kryptomarkedet,” forklarte Kan.

Med disse forholdene bør investorer utøve forsiktighet og implementere solide risikostyringsstrategier. De bør kun investere midler de er forberedt på å tape, og opprettholde en balansert tilnærming til dette høyrisikomiljøet for handel.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

Frame-2264-1.png
Harsh Notariya
Harsh Notariya er journalist hos BeInCrypto, som skriver om forskjellige emner, inkludert desentraliserte fysiske infrastrukturnettverk (DePIN), tokenisering, kryptodråper, desentralisert finans (DeFi), meme-mynter og altcoins. Før han begynte i BeInCrypto, var han samfunnskonsulent hos Totality Corp, som spesialiserer seg på metaverse og ikke-fungible tokens (NFT). I tillegg var Harsh en blockchain-innholdsforfatter og forsker ved Financial Funda, hvor han opprettet pedagogiske rapporter om...
LES FULL BIOGRAFI