Dogwifhat (WIF) sikter mot $ 2,70 ettersom konkurransen om Solana meme coins intensiveres

3 mins
Translated Tiago Amaral

I korte trekk

  • WIF økte i verdi med 11 % på 24 timer, men markedsverdien er fortsatt mye mindre enn ledende meme coins som SHIB.
  • WIFs ADX på 33 og EMA-trender antyder sterk oppadgående momentum, med mål om en potensiell retur til $ 2,70.
  • Konkurranse fra tokens som BONK og POPCAT kan utfordre WIFs dominans i det voksende meme coin-markedet.

Dogwifhat (WIF) er den største meme coin på Solana, selv om den fortsatt henger etter DOGE, SHIB og PEPE. Nylig så WIF kursen en økning på 11 % i verdi innen 24 timer, men dens sosiale dominans forblir relativt lav.

EMA-linjene for WIFs pris indikerer en jevn oppadgående trend, noe som tyder på et positivt utsyn. Denne trenden antyder at meme coin kan overstige $ 2,7-nivået igjen snart.

WIF er fortsatt kongen av Solana memecoins, men konkurransen øker

WIF har styrket sin posisjon som den ledende meme coin innen Solana blokkjede, selv om dens markedsverdi har falt sammenlignet med tidligere måneder. Avstanden mellom WIF og Solanas nest største meme coin, BONK, blir også mindre.

I 2024 opplevde WIF en ekstraordinær økning på over 986 %, og steg fra bare $ 0,17 den 1. januar til imponerende $ 3,75 den 29. mars. Denne veksten hittil i år overgår langt den til andre populære meme coins, som FLOKI, som så en økning på 278 %, og PEPE, med en økning på 496 %.

Les mer: Hvordan kjøpe Dogwifhat (WIF) og alt annet du trenger å vite

WIF Market Cap Compared With Other Memecoins. Source: Messari.
WIF markedsverdi sammenlignet med andre memecoins. Kilde: Messari.

Med en økning på 24,45 % over den siste uken, er WIF nå den fjerde største meme coin etter markedsverdi. Til tross for sin imponerende klatring, er WIFs markedsverdi fortsatt omtrent fem ganger mindre enn SHIBs.

Solanas utvidende memecoin-landskap antyder at WIFs pris kan stige ytterligere. Imidlertid kan økende konkurranse fra andre tokens som BONK og POPCAT by på utfordringer for WIF i de kommende ukene.

WIF ADX indikerer et sterkt oppadgående momentum

WIFs nåværende ADX-avlesning på 33, kombinert med sin bullish trend, indikerer et moderat sterkt oppadgående momentum i markedet. Dette antyder at WIF opplever vedvarende kjøpepress, og den oppadgående prisbevegelsen har solid støtte, noe som potensielt kan føre til ytterligere gevinster hvis trenden fortsetter.

Den gjennomsnittlige retningsindeksen (ADX) er en teknisk indikator som måler styrken på en trend, uavhengig av retningen, på en skala fra 0 til 100.

WIF ADX. Source: Santiment.
WIF ADX. Kilde: Santiment.

ADX-terskler tolkes vanligvis slik: verdier under 25 indikerer en svak eller ikke-eksisterende trend, 25-50 antyder en sterk trend, 50-75 peker på en veldig sterk trend, og avlesninger over 75 (som er sjeldne) betegner en ekstremt sterk trend som kan være vanskelig å opprettholde.

Med WIFs ADX på 33, faller den innenfor kategorien “sterk trend”, noe som støtter den observerte bullish bevegelsen og antyder at trendfølgende strategier kan være effektive under de nåværende markedsforholdene.

WIF prisprognose: Kan den nå $ 2,70 snart?

Det 4-timers prisdiagrammet for WIF viser en bullish konfigurasjon. Alle eksponentielle glidende gjennomsnitt (EMA)-linjene er plassert under den nåværende prisen. De kortsiktige EMA-linjene er over de langsiktige EMA-linjene, med et merkbart gap mellom dem.
Denne oppsettet blir generelt sett på som et positivt tegn for investorer.

EMAs er en type glidende gjennomsnitt som gir større vekt til nyere datapunkter. Dette gjør EMAs mer responsive til ny informasjon og prisendringer sammenlignet med enkle glidende gjennomsnitt.

Følsomheten til EMAs for nylige prisbevegelser hjelper tradere med å identifisere retningen på trenden raskere og mer nøyaktig. Samlet sett viser WIFs 4-timers prisdiagram oppmuntrende signaler som kan være av interesse for investorer.

Les mer: Hvordan kjøpe Solana Meme Coins: En trinn-for-trinn-guide

WIF 4H Price Chart and EMA Lines. Source: TradingView.
WIF 4H prisdiagram og EMA-linjer. Kilde: TradingView.

Med dette positive momentet kan WIF potensielt sikte på en pris på $ 2,70 hvis de nåværende trendene vedvarer. Det er imidlertid viktig å utøve forsiktighet, da en potensiell nedadgående trend kan føre til at WIFs pris faller til $ 1,44.

Dette understreker behovet for at investorer nøye overvåker markedsignalene og er forberedt på å justere strategiene sine deretter. Selv om det nåværende scenariet ser gunstig ut for WIF, øker konkurransen, med BONK og POPCAT som potensielt tiltrekker seg penger som kunne gått til WIF.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

tiago_BIC.png
Tiago Amaral
Tiago er en lidenskapelig opptatt av kode, data, krypto og skriving. Han er utdannet innen markedsføring og reklame og har en Disruptive Strategy-sertifisering fra Harvard Business School. Tiago elsker å søke og analysere blokkjededata for å oppdage spennende innsikt som ligger den skjulte dataen.
LES FULL BIOGRAFI