SUI-kursen kan falle 10 % på grunn av markedets FOMO

2 mins
Translated Victor Olanrewaju

I korte trekk

  • Sui sosial dominans øker, signaliserer folke-eufori og potensiell FOMO, noe som kan komplisere en oppgang mot $ 2
  • FOMO for SUI kan indikere en lokal pristopp, ettersom volumet har økt til $ 1,32 milliarder til tross for et prisfall.
  • Sui er overkjøpt mens den fallende CMF indikerer økende salgspress som kan presse prisen ned til $ 1,68.

Etter en nylig oppgang drevet av høy etterspørsel og spekulativ handel, risikerer SUI kurs å falle med tosifrede prosenttall. Dette kommer etter en 124 % prisøkning over 30 dager, som gjorde altcoinen til den best presterende kryptoen i topp 100.

Selv om det bredere markedet kan håpe på en høyere topp, viser data at en løp mot $ 2 kanskje ikke kommer lett. Denne on-chain analysen forklarer hvorfor investorer bør være forsiktige i de kommende dagene.

Eufori er ikke gode nyheter for Sui

I skrivende stund er altcoinens pris $ 1,85, noe som representerer en nedgang på 3 % de siste 24 timene. Interessant nok stemmer tokenens ytelse overens med BeInCryptos prognose, som antydet at SUI kanskje ikke vil møte intense motvinder etter token unlock på tirsdag.

Mens Suis prisfall har vært minimalt, har dens sosiale dominans skutt i været. Ifølge Santiment var prosjektets sosiale dominans 0,99 i går, 2. oktober. Men ved publiseringstidspunktet har den ratioen økt til 1,53 %.

Sosial dominans representerer forholdet mellom diskusjoner rundt et prosjekt sammenlignet med andre aktiva i topp 100. Derfor indikerer denne økningen et høyt nivå av samtaler relatert til SUI. Imidlertid antyder samme tilstand publikumseufori og elementer av Fear Of Missing Out (FOMO), spesielt ettersom tokenens pris har overgått andre.

Les mer: En guide til de 10 beste Sui (SUI) lommebøkene i 2024

Sui crowd sentiment spikes
Sui sosial dominans. Kilde: Santiment

Fra et prisståsted kan den ekstreme lesningen og FOMO signalisere en lokal topp for SUI, muligens ledende til et kortvarig prisfall. Dette er en annen indikator som støtter det potensielle fallet i Suis volum.

Som en viktig målestokk viser volumet nivået av mynter omsatt innenfor en spesifikk periode. Når volumet øker, betyr det at det er mye kjøp og salg. Imidlertid indikerer en nedgang et fall i markedsaktivitet og likviditet.

I Suis tilfelle har volumet steget til $ 1,32 milliarder. Men økende volum på fallende pris er sjelden et bullish signal. Derfor indikerer denne økningen at SUI opplever økt salgspress, som kan akselerere nedturen.

Sui volume rises
Sui transaksjonsvolum. Kilde: Santiment

SUI prisprognose: $ 2 målet forsinket

Fra et teknisk synspunkt viser Relative Strength Index (RSI) at SUI er overkjøpt, noe som antyder at prisen kan trekke seg tilbake. RSI måler momentum og identifiserer oversolgte og overkjøpte punkter. Når lesningen er over 70,00, er en aktiva overkjøpt.

På den annen side betyr en lesning under 30,00 at den er oversolgt. Med Suis pris på $ 1,85, er RSI 78,69, noe som forsterker tilstanden nevnt ovenfor. Chaikin Money Flow (CMF) er en annen teknisk indikator som spår en prisnedgang.

Vanligvis måler CMF nivået av akkumulering og distribusjon. Når den øker, er akkumulering høyere enn distribusjon. Men en nedgang antyder det motsatte. På SUI/USD daglig diagram har CMF snudd nedover, noe som indikerer at salgspresset har begynt å treffe tokenet.

Les mer: Hvilke er de beste altcoinsene å investere i oktober 2024?

Sui price analysis shows decline
Sui daglig prisanalyse. Kilde: TradingView

Skulle dette fortsette, kan SUIs pris falle til $ 1,68 på kort sikt. Høyere distribusjon kan imidlertid sende tokenet ned til $ 1,42. På den annen side kan altcoinen motstå nedadgående press hvis markedsforholdene forbedres. Hvis det skjer, kan SUIs pris klatre til $ 2-merket.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

img_3173.jpg
Victor Olanrewaju
Victor Olanrewaju er en teknisk og on-chain analytiker hos BeInCrypto, hvor han overvåker aktivitetene til mellomstore og store investorer, kjent som kryptohvaler, for å oppdage investeringstrender på tvers av forskjellige kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, altcoins som Solana, XRP, Cardano og Toncoin, samt meme-mynter som Dogecoin, Shiba Inu og Pepe. I tillegg dekker han nye trender, inkludert Tap-to-Earn-spill, AI-tokens og virkelige eiendeler (RWA). Før han begynte i BeInCrypto, utførte...
LES FULL BIOGRAFI