Topp 3 AI-mynter første uken i oktober 2024

3 mins
Translated Tiago Amaral

I korte trekk

  • DIA steg 47,79 % denne uken, drevet av bullish EMA-linjer og en nøytral RSI på 44,68, som signaliserer ytterligere vekstpotensial.
  • DEAI steg 14,05 %, med solid støttenivå på $ 0,31 og en RSI nær 70, noe som indikerer styrke, men nærmer seg overkjøpt territorium.
  • LAMB opplevde en økning på 87,5 %, med en RSI på 50,33, noe som tyder på god plass for vekst før motstand ved $ 0,0030.

I den første uken av oktober 2024 gjør flere kunstig intelligens (AI) mynter seg bemerket med fremragende prisprestasjoner og økende investorinteresse.

I denne analysen fremhever BeInCrypto de tre ledende AI-myntene på markedet, og undersøker de viktigste driverne bak deres oppgang og hva som kan være i vente de kommende ukene.

DIA

DIA er et selskap som spesialiserer seg på tverrkjede orakler for Web3. Det leverer tjenester som digitale eiendelsprisstrømmer, justerbare NFT gulvprisstrømmer, flerkjede tilfeldighet for DeFi og GameFi-applikasjoner, og opprettelsen av skreddersydde orakler for desentraliserte apper.

DIA økte med 47,79 % de siste syv dagene, noe som plasserer den blant de best presterende kunstig intelligens myntene i denne perioden. Prisen skjøt i været fra $ 0,41 den 29. september til $ 0,92 den 1. oktober, noe som markerer en imponerende 124 % økning. Etter denne oppgangen korrigerte prisen tilbake til $ 0,59.

Til tross for denne tilbakegangen, forblir DIAs eksponentielle glidende gjennomsnitt (EMA) linjer bullish. De kortsiktige EMA-linjene fortsetter å ligge over de langsiktige, noe som signaliserer at den bullish trenden fortsatt er intakt, selv om den har svekket seg sammenlignet med den tidligere toppen.

Les mer: Hvordan vil kunstig intelligens (AI) transformere krypto?

LAMB DIA.
DIA EMA-linjer og RSI. Kilde: TradingView

DIAs Relative Strength Index (RSI) står for øyeblikket på 44,68, noe som tyder på at den verken er overkjøpt eller oversolgt. RSI er en momentumindikator som varierer fra 0 til 100 og brukes til å vurdere om et aktivum er overkjøpt (over 70) eller oversolgt (under 30).

Med DIAs RSI på 44,68 indikerer det at aktivumet er i en nøytral sone, som viser jevn bevegelse uten ekstremt press i noen retning. Dette nivået antyder at det fortsatt er potensielt rom for oppadgående vekst før det når en overkjøpt tilstand. Det innebærer at DIA kan ha mer oppadgående momentum foran seg.

Zero1 Labs (DEAI)

DEAI er tokenet fra Zero1 Labs, en plattform dedikert til å utvikle desentraliserte kunstig intelligens applikasjoner. Zero1 Labs tilbyr Keymaker, en åpen plattform som inkluderer et DeAI (Desentralisert Kunstig Intelligens) verktøysett, API og dApp Store, sammen med Cypher, en blokkjede optimalisert for AI og store språkmodeller, med fokus på datastyring og eierskap. Plattformen er designet for å forenkle opprettelsen og monetiseringen av DeAI-apper.

DEAI-prisen økte med 14,05 % i løpet av den siste uken, og ligger nå på $ 0,41. DEAIs EMA-linjer er sterkt bullish, med de kortsiktige linjene alle over de langsiktige. De viser også en god avstand mellom dem, noe som viser at oppgangen er bærekraftig.

LAMB DEAI.
DEAI EMA-linjer og RSI. Kilde: TradingView

DEAI viser for øyeblikket støtte på $ 0,31, og neste motstand er på $ 0,43, som bør testes snart. Dens Relative Strength Index (RSI) står for øyeblikket på 61,41. Det indikerer at selv om det nærmer seg den overkjøpte terskelen på 70, har det fortsatt noe rom for potensiell vekst.

Med DEAIs RSI nærmer seg 70, viser tokenet tegn på styrke og oppadgående momentum. Imidlertid kan det nærme seg et punkt hvor gevinster kan avta eller en korreksjon kan forekomme. Selv om det fortsatt er rom for vekst, kan dette momentumet ikke vare mye lenger ettersom det nærmer seg den overkjøpte sonen.

Lambda (LAMB)

LAMB er mynten til Lambda, et lagringsnettverk som definerer seg selv som “ledende omnichain modulær lagring”, som støtter DeFi og kunstig intelligens applikasjoner. LAMB-prisen fulgte samme trend som DIA og DEAI, og økte fra $ 0,0016 den 27. september til $ 0,0030 den 30. september. Det representerer en vekst på 87,5 % på bare tre dager.

Den falt deretter til $ 0,0023, men prisdiagrammet viser fortsatt et voksende potensial for de neste dagene. LAMBs EMA-linjer ser fortsatt bullish ut, selv om avstanden mellom de to kortsiktige linjene ikke er så stor som før. Dette kan tyde på at den nåværende oppgangen er mindre sterk.

Les mer: Hvordan investere i kunstig intelligens (AI) kryptovalutaer?

LAMB EMA-linjer og RSI
LAMB EMA-linjer og RSI. Kilde: TradingView

LAMBs RSI ligger for øyeblikket på 50,33, noe som signaliserer at aktivaet er i en nøytral posisjon, verken overkjøpt eller oversolgt. Dette gir rom for vekst ettersom det indikerer at LAMB ikke står overfor for mye kjøpepress ennå.

Hvis den nåværende oppadgående trenden fortsetter, kan LAMB snart teste motstandsnivået på $ 0,0030 igjen, noe som presenterer en potensiell økningsmulighet på 32 %. Med sin RSI komfortabelt i midten, er det rom for ytterligere oppadgående momentum før noen betydelig motstand møtes.

Trusted

Disclaimer

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is strikt op eigen risico.

tiago_BIC.png
Tiago Amaral
Tiago er en lidenskapelig opptatt av kode, data, krypto og skriving. Han er utdannet innen markedsføring og reklame og har en Disruptive Strategy-sertifisering fra Harvard Business School. Tiago elsker å søke og analysere blokkjededata for å oppdage spennende innsikt som ligger den skjulte dataen.
LES FULL BIOGRAFI